Telefon:

92 11 30 61

Telefonen er betjent

Man-Fre 10:00 til 18:00

Web design

web design for BEDRIFTER

Alle firmaer som ønsker å ha en nettside er avhengig av bildet som gjenspeiles fra nettstedet deres – En profesjonell og dynamisk nettside hjelper deg til å nå dine potensielle kunder og samarbeidspartnere og gir dem og andre som besøker din nettside et profesjonelt inntrykk av deg og ditt firma. Uavhengig av om du er Norges mest suksessfulle bedrift eller har drømmer om å starte for deg selv så må du ha et levende nettsted som er i stand til å kommunisere med dine lesere og potensielle kunder og som er tilrettelagt for bedriftens fremtidige suksess og utvikling. Ditt nettsted gir dine lesere, potensielle samarbeids partnere og andre et første inntrykk av ditt firma og herunder ditt firmas profesjonalitet. HPIT tilbyr en webdesign løsning til en fornuftig pris slik at det blir enklere for deg å skalere opp med tiden.

Her kan du kontakte oss for pris og mer info om våre løsninger.

  Please prove you are human by selecting the Lastebil.

  Vår metode

  Det viktigste for oss er at du blir fornøyd med nettstedet og at du får en funksjonell og profesjonell nettside som du kan vokse med. En del firmaer som får laget sin første nettside bruker ferdige løsninger fra div leverandører, både seriøse og ikke fult så seriøse. Felles for disse løsningene er at dem ofte er ganske begrensede i forhold til hva du kan og ikke kan gjøre med nettstedet og du får således store problemer når du ønsker å gjøre litt mer avanserte ting etter hvert som ditt firma vokser. Nettstedene som vi leverer kan i utgangspunktet leveres med hvilke som helst løsninger du måtte ønske og du er således bare begrenset av din egen fantasi og lommebok. Det er viktig å ha et nettsted som du kan vokse med etter hvert som firmaet vokser og for å kunne gjøre dette må du ha en leverandør som er fleksibel og som kan vokse med deg. Vi er en slik leverandør.

  Designprosessen

  Designprosessen er basert på følgende

  • Forstå formålet med ditt firma/bransje.
  • Kjenne målgruppen/ industrien.
  • Forstå potensialet i det du ønsker å oppnå.
  • Det viktigste kravet for nettsiden.
  • Dine kort siktige og mellomlange mål.
  • Dine strategiske mål for nettsiden.

  Basert på ovenfornevnte innganger og kunnskap, designer HPIT en tilpasset nettside og utvikler en modul som passer til ditt firma. Hos HPIT ser vi på våre kunder som potensielle partnere og jobber mot et langvarig forretningsamarbeid og er en del av deres vekst.

  Hva vi tilbyr

  Vi tilbyr moderne responsive nettsider og løsninger som fungerer på alle enheter, inkludert Iphone og Ipad. Alle våre nettløsninger blir levert med et nettbasert administrativt verktøy (CMS) slik at du enkelt kan oppdatere og vedlikeholde nettsiden din, enten de er snakk om tekst eller bilder. Vi tilbyr total pakker med hosting, domene, e-post, oppdatering og webside med CMS. Vi forstår de kostnads begrensninger som er hos små og mellomstore firmaer og lager derfor en løsning som gir den høyeste avkastningen for en kostnadseffektiv pris.

  Resultat

  • Økt web synlighet.
  • Økt brukervennlighet.
  • Økt kundetilfretshet.

  Her kan du kontakte oss for pris og mer info om våre løsninger.

   Please prove you are human by selecting the Tre.