Telefon:

92 11 30 61

Telefonen er betjent

Man-Fre 10:00 til 18:00

YouTube Video

YOUTUBE VIDEO

Alle videoer som vi lager er kompatible med YouTube og vi kan ordne hele prosessen for deg fra utvikling av videoen til opplasting, profesjonelt startbilde og kanal design.

youtube-video

Her kan du be om tilbud på YouTube video.

  Please prove you are human by selecting the Kopp.

  (Du kan også ringe tlf: 92 11 30 61)

  Nå for tiden er det veldig viktig å bli sett og være litt unik i forhold til konkurrentene enten du er en bedrift eller du ønsker å ha din egen kanal på YouTube. Har du en video som beskriver din bedrift eller hobby på en god måte bør denne også ligge på YouTube, dette er god markedsføring og vil i de fleste tilfeller gi deg mer kunder/besøk.

  Har du ikke en video eller du har en video som ikke er ferdig så kan vi hjelpe deg med dette også, vi tilbyr redigering og animering av videoer for både bedrifter og privatpersoner.

  De er ikke alltid like lett å ha full oversikt over alt som må gjøres for at din video skal stå frem som profesjonell og interessant for dine potensielle kunder/besøkende på YouTube. Vi har lang erfaring med YouTube og kan hjelpe deg i hele prosessen, fra oppretting av Google/YouTube konto til video - startbilde - kanal design.

  NOEN AV DE VI KAN TILBY:

  Kanal design

  For å virke seriøs og innbydende for dine besøkende på YouTube er de viktig å ha et fint design på din kanal, vi kan hjelpe deg med dette.

  Profesjonelt startbilde

  De fleste som laster opp en video på YouTube bruker bare start bildene som blir foreslått av YouTube, dette er bare bilder som er tatt ut av videoen din og sier lite om deg eller innholdet i denne videoen. Vi kan lage et skalerbart startbilde design som man legger merke til og som beskriver deg og din video på en god og profesjonell måte.

  Google/YouTube konto

  De er ikke alltid like lett å opprette og konfigurere disse kontoene på en god måte. Vi kan gjøre dette for deg slik at du slipper å stresse med dette også i en travel hverdag.

  Innbygging i webside

  Hvis man har en web side og man har en video på YouTube så er det veldig greit å også vise denne på web siden. Vi kan bygge inn YouTube videoen din i de aller fleste web sider. Om du ikke har en web side så kan vi hjelpe deg med dette også. Les mer om våre web sider ved å klikke her

  Her kan du be om tilbud på YouTube video.

   Please prove you are human by selecting the Flagg.