Telefon:

92 11 30 61

Telefonen er betjent

Man-Fre 10:00 til 18:00

Videoredigering

VIDEOREDIGERING

Vi tilbyr redigering av alle typer digitale video filer, enten dette er for en bedrift eller en privatperson så kan vi hjelpe deg med å redigere dine videoer.

videoredigering

Her kan du be om tilbud på videoredigering.

  Please prove you are human by selecting the Lastebil.

  (Du kan også ringe tlf: 92 11 30 61)

  Vi kan redigere videoer i de fleste video formater og størrelser men vi foretrekker å jobbe med videoer i høy oppløsning slik som HD 1080p eller 720p siden dette gir de beste resultatet. Når det gjelder filformater så støtter vi de fleste formater, i tilfeller hvor vi ikke gjør dette så kan vi gjøre om ditt filformat til et som vi støtter. Vi vil levere det ferdige resultatet i MP4 eller WMV (vi kan også levere i andre formater om ønskelig)

  Vi tilbyr de aller meste innen videoredigering, fra animerte introer til avanserte overganger og effekter. Vi har lang erfaring når det gjelder redigering og optimalisering av videoer og med utvikling av avanserte effekter og animasjoner. Når du bruker oss som din leverandør av video tjenester er du garantert høy kvalitet og proft resultat.

  NOE AV DE VI KAN TILBY:

  Animert intro

  Vi kan lage avanserte og imponerende intro animasjoner for din private video eller for din bedrifts video. Vi kan integrere din tekst eller logo i vår intro animasjon

  Effekter

  Vi kan legge til effekter i din video, om du ønsker regn, snø, tåke osv. Så kan vi hjelpe deg.

  Overganger

  Vi kan lage div avanserte overganger mellom de forskjellige senene i din video.

  Blu-ray

  Vi kan gjøre om din video til en film som kan spilles av med blu-ray spiller (brennes på en blu-ray plate). Denne vil inneholde proffesjonelle menyer.

  Omgjøring av videoformat

  Vi kan gjøre om din video til og fra de eller fleste formater.

  Endring av video størrelse

  Vi kan gjøre oppløsningen på din video både større og mindre (er i de fleste tilfeller ikke anbefalt å gjøre videoen større siden dette kan redusere kvaliteten)

  Klipping av video

  Vi kan klippe din video hvor vi fjerner deler som du ikke ønsker og legger til video klipp som du ønsker. Vi kan klippe og sortere dette slik at rekkefølgen blir akkurat slik som du ønsker. Vi kan kombinere klipp fra flere forskjellige videoer.

  Her kan du be om tilbud på videoredigering.

   Please prove you are human by selecting the Stjerne.