Telefon:

92 11 30 61

Telefonen er betjent

Man-Fre 10:00 til 18:00

Tjenester

Minne Filmer

Vi lager filmer som du kan vise i din konfirmasjon, bryllup, bursdag osv. Vi redigerer dine gamle filmer/bilder og setter alt sammen til en flott Minne Film.
Les mer

Markedsføring på YouTube

Vi tilbyr hele prosessen fra produksjon av video til oppsett av markedsføring. De å ha en god, informativ og engasjerende video på YouTube er meget god markedsføring, men de og også ha en video annonse som kommer før en video starter er noe som gjør deg enda mer synlig for din spesifikke kundegruppe.
Les mer

Statistikk med Google Analytics

Ønsker du full oversikt over besøkstallene på din nettside? Med markedslederen Google Analytics kan du få en komplett oversikt over dine besøkende. Vi kan hjelpe deg med alt når det gjelder Google Analytics, fra oppretting av konto til sammenkobling med din nettside, koding osv.
Les mer

Web design

En profesjonell og dynamisk nettside hjelper deg til å nå dine potensielle kunder og samarbeidspartnere og gir dem og andre som besøker din nettside et profesjonelt inntrykk av deg og ditt firma. Uavhengig av om du er Norges mest suksessfulle firma eller har drømmer om å starte for deg selv så må du ha et levende nettsted som er i stand til å kommunisere med dine lesere og potensielle kunder og som er tilrettelagt for bedriftens fremtidige suksess og utvikling.
Les mer

HTML 5 Bannere

Vi kan lage de aller meste innen HTML5 reklame bannere som kan brukes i reklame systemene til Google eller Adform. Disse er brukt av de største nettstedene i Norge, slik som VG, BT, AFTENPOSTEN osv. Vi har mange års erfaring når det gjelder design, animasjon og utvikling av reklame bannere. Enten vi skal animere og designe en banner ut i fra din allerede eksisterende design eller vi skal lage alt designet for deg, så kan vi hjelpe deg.
Les mer

Powerpoint Presentasjoner

Trenger du en profesjonell PowerPoint presentasjon for din bedrift? Når man skal selge inn varer eller tjenester er det veldig viktig å nå dem du skal selge til og et meget godt verktøy for dette er en god og engasjerende presentasjon. Vi kan hjelpe deg med hele prosessen, de eneste du trenger å bidra med er tekst. Vi kan lage alle de grafiske elementene, animasjon osv.
Les mer

PDF til animert bok

Har du en brukermanual eller en presentasjon av din bedrift i PDF format og vet ikke helt hvordan du skal vise denne frem på en profesjonell og engasjerende måte på din nettside? Vi kan hjelpe deg med dette, vi tilbyr design av en animert bok med utgangspunkt i dine PDF filer.
Les mer

YouTube Video

De er ikke alltid like lett å ha full oversikt over alt som må gjøres for at din video skal stå frem som profesjonell og interessant for dine potensielle kunder/besøkende på YouTube. Vi har lang erfaring med YouTube og kan hjelpe deg i hele prosessen, fra oppretting av Google/YouTube konto til video - startbilde - kanal design.
Les mer

Redigering av bilder

Vi kan gjøre de meste med dine bilder, alt fra å legge til effekter, fjerne objekter i bakgrunnen eller kanskje du ønsker å stå fremfor en helt annen bakgrunn? Uansett hva de er du ønsker så kan vi mest sannsynlig hjelpe deg med å lage dine minner enda bedre.
Les mer