Telefon:

92 11 30 61

Telefonen er betjent

Man-Fre 10:00 til 18:00

Omtaler

Fikk gjort om en del PDF filer til word hos hpit.no og er kjempefornøyd med resultatet. Jeg vet at dette krever mye arbeid og er derfor veldig imponert over hvor raskt dette ble levert til meg og prisen var de ikke noe å si på heller. Jeg er veldig fornøyd med servicen jeg fikk hos hpit.no og kommer garantert til å bruke dem igjen.

Geir Ove
PDF til Word

Fikk It-support fra HPIT og Richard som kom og besøkte meg var en veldig hyggelig kar som vet hva han driver med og som fikset problemene jeg hadde med min pc på en veldig profesjonell og god måte. Er ingen sløsing med tid når denne karen kommer, her er det bare ett fokus og de er å fikse problemene du har. Veldig fornøyd med hjelpen jeg fikk fra HPIT.

Einar
It-Support

Fikk hjelp fra HPIT til å lage en film til min datters konfirmasjon, denne ble utrolig fin! Jeg bare sendte alle bilder og videoer som jeg hadde lyst til å ha med, og disse ble redigert og satt sammen med vakre effekter og overganger. Jeg hadde også en del video opptak som ikke var digitale (video kassett), HPIT hjalp meg med disse også. Dem gjorde disse gamle filmene om til digital HD video, slik at dem kunne brukes i min datters film. Jeg er veldig takknemlig for jobben som HPIT har gjort.

Kristin
Minne Film