Telefon:

92 11 30 61

Telefonen er betjent

Man-Fre 10:00 til 18:00

Om Oss

Hvem er vi

Menneskene bak HPIT.NO har jobbet med web og IT siden internett sin spede barndom og vi har opparbeidet oss en omfattende kunskap innen vårt fagfelt gjennom alle disse årene. Denne erfaringen kommer deg til gode når du velger oss som din samarbeidspartner

HPIT ble startet av Richard Hansen i 2000 og vi har siden starten drevet med utvikling av web løsninger, It-Support og andre tjenester relatert til IT faget. Vi er en liten men effektiv bedrift som vet at kundene våre forventer og fortjener kvalitetsløsninger og det er nettopp dette vi gjør vårt ytterste for å oppnå i hvert eneste oppdrag vi tar på oss. Vi har opparbeidet oss en omfattende kompetanse og et bredt nettverk fra vi startet og vi kan derfor levere de fleste web løsninger og IT relaterte tjenester. Enten direkte fra vårt kontor eller i samarbeid med våre venner og samarbeidspartnere rundt om i verden.

Hva du kan forvente fra oss:

1
Høy kompetanse

 

2
Hyggelig og serviceinstilt

 

3
Løsninger som skaper tillit

 

4
Konkuransedyktige priser

 

5
Løsningsorientert
6
 Pliktoppfyllende

Vi har lang Erfaring

I en bransje hvor de er sjelden man møter på selskaper som har eksistert i mer en 5 år skiller vi oss ut med at vi har vært i denne bransjen siden 2000. Grunnen til at vi fortsatt er her mens mange som startet samtidig med oss ikke eksisterer lenger er at vi er en liten og fleksibel bedrift som hele tiden fornyer oss og tar til oss ny kunnskap. Velger du oss, velger du en sammarbeidspartner for fremtiden.