Telefon:

92 11 30 61

Telefonen er betjent

Man-Fre 10:00 til 18:00

PDF til Word

PDF TIL WORD

Har du PDF filer som du ønsker å kunne endre og bruke slik som du måtte ønske? Når man driver en bedrift er de vanlig å motta og sende en god del PDF filer og enkelte ganger så ønsker man å kunne endre og bruke alle disse PDF filene som man mottar.

pdf-word

Her kan du be om tilbud på PDF til WORD.

    Please prove you are human by selecting the Nøkkel.

    (Du kan også ringe tlf: 92 11 30 61)

    Vi kan hjelpe deg med å gjøre om alle dine PDF filer til WORD format på en effektiv og profesjonell måte. Når vi gjør om dine filer så får du tilbake redigerbare DOC filer av høy kvalitet.

    Vi kan gjøre om mer eller mindre alle typer PDF filer, de eneste vi ikke kan gjøre om er PDF filer som er krypterte, men dette er ikke så vanlig å bruke. En bedrift kan spare mange arbeidstimer ved å gjøre om og bruke tilsendte dokumenter igjen. Mange dropper å bruke mottatte PDF filer igjen siden disse ikke er direkte redigerbare og de er veldig vanskelig å lage redigerbare kopier av disse.

    Med vår tjeneste er hele dette problemet borte og du kan spare både tid og penger ved å la oss gjøre om dine PDF filer slik at du kan bruke disse som du vil. Vi kan hjelpe både bedrifter og privatpersoner med omgjøring av PDF filer.