Telefon:

92 11 30 61

Telefonen er betjent

Man-Fre 10:00 til 18:00

Retusj av bilder

RETUSJ AV BILDER

Vi tilbyr de meste innen retusj for personer over 18 år og kan hjelpe deg med alt fra å fjerne en kvise fra ditt favoritt bilde til å endre din øyefarge til de fleste farger. Spør oss i dag om retusj.

bilde-retusj

Uavhengig av hvilken retusj du ønsker utført så kan vi mest sannsynlig hjelpe deg. Vi tilbyr naturlig retusj hvor ditt naturlige utseende blir bevart og vi endrer ikke strukturen i ansiktet når vi fjerner en kvise osv., du vil fortsatt se akkurat lik ut etter at vi har retusjert bildet. Den eneste forskjellen vil være kvisen som er borte eller øyefargen som er endret osv. Ønsker kunde endring i ansiktets oppbygging kan utseende endres i mer eller mindre grad.

Vi er blant Norges rimeligste på retusj av bilder og våre kunder både forventer og fortjener høy kvalitet. Dette er noe som vi etterstreber i hvert eneste oppdrag som vi tar på oss.

Her kan du be om tilbud på retusj.

  Please prove you are human by selecting the Nøkkel.

  NOE AV DE VI KAN TILBY:

  Fjerning av føflekker, kviser og andre hudrelaterte oppgaver

  Vi kan fjerne de aller meste fra din hud i ansiktet slik som føflekker, kviser, arr osv og fortsatt bevare et naturlig utseende.

  Endring av hår og hårfarge

  Vi kan endre din hårfarge og "rydde" opp håret på bilder.

  Endring av øyefarge

  Vi kan endre din øyefarge til hvilken som helst farge samtidig som vi bevarer et naturlig og ekte utseende.

  Endring av ansiktsform

  Vi kan endre de meste når de gjelder ansiktets oppbygging. De er viktig å være klar over at når man endrer på disse områdene så endrer man også hele ansiktets struktur og således endrer personens utseende i mer eller mindre grad.

  • home-img-after
  • FØR

  Her kan du be om tilbud på retusj.

   Please prove you are human by selecting the Fly.