Telefon:

92 11 30 61

Telefonen er betjent

Man-Fre 10:00 til 18:00

Redigering av bilder

REDIGERING AV BILDER

Vi kan gjøre de meste med dine bilder, alt fra å legge til effekter, fjerne objekter i bakgrunnen eller kanskje du ønsker å stå fremfor en helt annen bakgrunn? Uansett hva de er du ønsker så kan vi mest sannsynlig hjelpe deg med å lage dine minner enda bedre.

bilderedigering

Uavhengig av hvilke effekter og bildetjenester du ønsker så kan vi mest sannsynlig hjelpe deg. Mer eller mindre de eneste som begrenser oss er kostnaden som du er villig til å betale for effektene/tjenestene du ønsker.

Vi er blant Norges rimeligste på redigering av bilder og våre kunder både forventer og fortjener høy kvalitet. Dette er noe som vi etterstreber i hvert eneste oppdrag som vi tar på oss og vi leverer aldri fra oss et prosjekt uten at dette lever opp til vår høye standard.

Her kan du be om tilbud på bilderedigering.

  Please prove you are human by selecting the Tre.

  NOE AV DE VI KAN TILBY:

  Fjerning av objekter i bakgrunnen

  Har en ukjent person sneket seg inn i bakgrunnen på ditt beste bilde eller har du noe annet som du ønsker å få fjernet fra bildet? Vi kan hjelpe deg med dette.

  Endring av navn eller størrelse på mange bilder

  I vår digitaliserte verden er det lett for at man tar mye bilder og kommer på senere at man ønsker å skalere ned størrelsen på disse bildene eller å legge til mer logiske navn som er mer beskrivende. Dette kan være veldig tidskrevende hvis man har mange bilder. Vi er her for å hjelpe og kan gjøre hele denne jobben for deg.

  Legge til effekter i bildene

  Ønsker du en imponerende effekt på dine bilder slik som du enkelte ganger ser i moteblader osv. Vi leverer div effekter som er perfekt for å dramatisere et brudebilde osv. Venligst se vårt galleri for å få ett intrykk av hva vi kan lage for deg.

  Fjerning av bakgrunn

  Vi kan fjerne hele bakgrunnen på ditt bilde og plassere deg eller din familie i et helt annet miljø, mulighetene er nesten ubegrenset.

  • artist-med-bakgrunseffekt
  • graa-farge
  • kat-med-gronne-oyne1
  • rose-med-graa-bakgrunn
  • dame-rose-graa
  • mann-roser-graa

  Her kan du be om tilbud på bilderedigering.

   Please prove you are human by selecting the Nøkkel.